Wil je meer informatie over een product of heb je maatadvies nodig dan kun je ons bereiken via info@mysweetshoe.nl

 

BESTELLEN

  • Selecteer het  artikel of de artikelen en plaats ze in de “Shopping Bag”.
  • Indien je klaar bent met winkelen klik je op “Ga naar betalen”.
  • Op deze pagina “Betalen” vul je alle persoonsgegevens in en kies je indien nodig een ander afleveradres. Onderaan de pagina selecteer je de gewenste betaalmethode en kun je de bestelling afronden door op “Betalen” te klikken.
  • Om de betaling te kunnen voltooien dien je akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden.

VERZENDKOSTEN

Bestellingen binnen Nederland worden door ons gratis verzonden. Bij bestellingen vanuit België en Duitsland worden € 10,00 verzendkosten in rekening gebracht.

LEVERTIJD

Nadat de betaling bij ons binnen is zullen je schoenen of laarzen binnen 1 tot 3 werkdagen worden verzonden.

RUILEN & RETOURNEREN

Indien het product om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet dan kun je dit binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, aan ons terugsturen. Retourzendingen kunnen alleen worden geaccepteerd indien het product onbeschadigd is.

Wij zullen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag uiterlijk binnen 7 dagen terugstorten op je rekening.

Als de maat niet goed is en je wilt een andere maat ontvangen dan verzoeken we je dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven via info@mysweetshoe.nl, zodat we deze maat alvast voor je kunnen reserveren. Na ontvangst van je retourzending zullen we de gewenste maat kosteloos naar je opsturen.

Indien je schoenen of laarzen aan ons retourneert willen we je verzoeken het bijgesloten retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen en mee te sturen.

De kosten van een retourzending zijn voor rekening van de koper.

SERVICE & GARANTIE

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over ons product. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op via ons mailadres: info@mysweetshoe.nl. Wij zullen je klacht met grote zorg in behandeling nemen en uiterlijk binnen 5 werkdagen reageren.

 

Deel dit bericht